Захажаева пее, Тачо псува, Жени дрънка

Сресаха Вулевата майка за нова мисия
Обновена: 5 ное 2014 08:46 | 5 ное 2014 08:35, Александър Попов
30
 Захажаева пее, Тачо псува, Жени дрънка
Снимка: VIP Brother

Грозните сцени във VIP Brother достигнаха нови висоти, като главни герои отново са Тачо и майката на Албена Вулева. Различното за зрителите е може би намесата на Жени Калканджиева, чиито нерви също вече са опънати до краен предел.

Людмила Захажаева отдавна си е извоювала статута на най-големия дразнител в къщата, но непрестанното й говорене и пеене действа зле на семейство Манови.

Майката на Албена също не пропуска да ги захапе при всеки удобен момент.

Тачо избухна грозно с псувни и закани, като най-приличните бяха епитетите "боклук мръсен, долен, гаден". Людмила пък продължи с пеенето и сентенции от рода "простотията не се измива под душа", а в един момент дори се закани, че двамата с Тачо ще се видят в съда.

Най-неочаквано в скандала се включи и Жени Калканджиева, която до този момент оставаше встрани от скандалите между тях. Първоначално тя се опита да успокои съпруга си, но после и тя се впусна в нападки срещу Людмила като я нарече "откачалка" и "клошарка".

Обидите преминаха в един момент в патриотичен характер.

"Българите са те посрещнали на масата, сервират ти, чистят ти лайната, а ти ги хулиш", скочи Калканджиева. Тачо пък я прати да си ходи в Русия, като не харесва сънародниците си.

В крайна сметка всичко завърши с тракане на тенджери и тигани при всяко отваряне на устата на Захажаева, като "музикалният" фон бе дело на Жени.

Оказа се, че развихрилата се простотия успя да сплоти семейство Манови.

Междувременно Людмила се оказа в центъра на новата седмична мисия, като тя ще трябва да намали напрежението в шоуто в ролята на психоаналитик, през чийто кабинет трябва да минат всички съквартиранти. 

Тя се яви пред съквартирантите в рокля, сресана и с прическа, но самата тя не се хареса, тъй като "се сляла с останалите". През нейния кабинет вече минаха Влади Въргала, Камелия Воче, Албена и Кали, като разговорът се водеше около хигиената на тялото и хигиената на отношенията.

Тази вечер пък срещу Захажаева за сеанс трябва да седне Тачо, като той се закани, че това никога няма се случи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
5
 
0
 
! Отговори
в десатката преди 9 години
Би брадър е направил страхотно попадение като е намерил тази Захажаева която обединява всички отвратителни качества на руснака. Браво ! По-хубаво нещо не бях виждал
23
1
 
0
 
! Отговори
wiki преди 9 години
ama stiгa sme povtariali kato papaгali 4e evгenia e 6tata v sveta. proverete v internet i ste se yverite 4e vsa6nost tia e v poly finali, stiгa s гlyposti ! Ima internet i stiгa sme povtariali laji
22
0
 
1
 
! Отговори
ДО 5 преди 9 години
НЕ, НАПРОТИВ, НОРМАЛЕН ЧОВЕК С АВТОМАТ И ГАРАНТИРАНА АМНИСТИЯ !
21
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Людмила Захажаева,интелигентна ,начетена ,възпитана и културна .
20
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тачо и Жени ,къде са расли къде сa пасли ,кой им даде това, цинично -просташко възпитание и елементарна дивашка култура . Срам и позор за България с тях .
19
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тачо е инфантилен ***.жена му явно не е много умна, щом се е оженила за него.След толкова мутренски к.рове дето е излапала...
18
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 20.А защо другите в къщата не се държат така?Самата природа на тази рускиня е надменна и просташка.
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гочоа защо тагава другите си траят, само "мъжа" реве и кудкудяка като пренебрегнат ***? ако спре да и обръща внимание, тя ще спре да го дразни! ама не става само с псувни! трябва и акъл!
16
19
 
7
 
! Отговори
Гочо преди 9 години
Тачо може да е всякакъв,но и простащината на Закажаева не е по-малка.
15
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тачо и Жени ca срам за държавата.
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВИП(Вандализъм, Истерия и Простотия)! просТачо и шестата по простота силно ни напомнят за времето през началния соц, за любовта между тракторист и бригадирка! един мъж, без насилие и алкохол, без крясъци и псувни, не е никакъв мъж! единствено вулева и людмила правят впечатление на интелект и отлично владеене на положението! другите се принизиха и сведоха кръст пред арогантния *** и безличен алкохолик, за да си докарат малко спокойствие! егати и простотията! те не са за психолог, а за психиатър
13
4
 
20
 
! Отговори
зрител по неволя преди 9 години
Людмила ще ги купи и ще ги продаде всички...до един,без никакви изключения
12
0
 
7
 
! Отговори
AZ преди 9 години
E, dobre de ama ako na tezi prostovati hora im se vika VIP, zdrave mu kaji.To ne biaha prostotii, to ne biaha obidi , a bulevardnia ezik na Jeni Kakandjieva napravo me shashna imah drugo mnenie za neia.Ako moje niakoi da mi kaje koi e VIP shte mu blagodaria mnogo.I Dancheto Hristova kakvo pravi tam, ne i e miastoto pri tezi psevdoVIPOVE.GOLIAMA PROSTOTIA S EDNA DUMA.VIPOVEEEEEEEEE, gola voda ste vsichkite.
11
0
 
31
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
И тази сбирщина от негодяи и простаци се водят ВИП персони на обществото?Предаването е показателно за пълното опростачване на същото!Това е!
10
0
 
20
 
! Отговори
това предаване преди 9 години
да се размени с Милен Цветков.Иначе децата гледат простотии.Брадъри,комици и други подобни-след 24 часа,полунощ.Тогава ако щат и да се гъзят.
9
4
 
24
 
! Отговори
сър Поц преди 9 години
Тачо е срам за държавата. Къде бяха неговите родители...?
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Долен сайт, по-долен сайт, най-долен сайт, днес.бгС такива помии наречени от тях новини.
7
3
 
13
 
! Отговори
ха ха-випове преди 9 години
Випове сах само Маги Халваджиян и Ники Кънчев.Вътре-Христова и Въргала,и двама-трима млади.Тачо-мачо,женах му-груби,необразовани и невъздържани.Людмила им разказа играта,владее се.
6
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой усеща ли как Тачо и Жени за да не изглеждат арогантни и психопати го обърнаха на патриотизъм?? Ако те се олицетворяват с България, срам и позор за нас - мъж-държанка с манталитет на футболен запалянко и жена, в която нищо женско не е останало (за справка изрази "аз ***, не ме е*ат мен", "аз купувам колите".. ееех мъка мъка. Наистина класи над тях са и перката Людмила и Албена
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредното сблъскване с абсурда в *** наречена българия. Едно предаване, което видно повечето хора не харесват продължава да се излъчва, че и да печели. Изключително интересно е откъде им идват парите?